Sivukartta | Haku:

Yritys

Historia

Historiamme ulottuu aina vuoteen 1948, jolloin Lars Green perusti käsi- ja ostoslaukkuja valmistavan yrityksen. Pian tämän jälkeen hän pyysi veljiään mukaan yritykseen, ja 1950-luvun alussa sateenvarjojen valmistus alkoi Porvoossa. Greenin veljesten sateenvarjoista tuli menestystarina, ja 1960-luvun puolessavälissä valmistettiin jo noin puoli miljoonaa sateenvarjoa vuosittain. top-tip -merkkiset sateenvarjot vietiin kaikkialle maailmassa, niinkin eksoottisiin maihin kuten Grönlanti ja Lagos. Greenin veljesten parhaiden asiakkaiden joukkoon kuuluivat sellaiset tavaratalot kuten New Yorkin Lord & Taylor, Lontoon Liberty ja Bourne & Hollingsworth, Pariisin Galeries Lafayette, Madridin Loewe sekä Bermudan H.A. & E. Smith.

Green & Green tänään

Tänä päivänä Green & Green on edelleen perheyritys, joka jatkaa toimintansa kehittämistä ja jalostamista. Teemme sekä tekniikan että muotoilun osalta yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen ja tunnustettujen kumppaneidemme kanssa. Näin voimme valmistaa ensiluokkaisia sateenvarjoja nyt ja tulevaisuudessa. 

MessukuvaPresidentti KekkonenMiss Suomi 1966Green & Green tehdasMiss Suomi 2005Miss World 1957Lenita AiristoPrincess Christina of SwedenPresidentti Kekkonen